Talep Tarihi: 09-08-2017
İş Özeti: 14 Ağustos 2017 - 16 Ağustos 2017 tarihleri arasında TEKİRDAĞ'dan ANTALYA'ya ofis taşımacılığı, nakliyat, taşıma, taşımacılık veya nakliye fiyat talebi istenmektedir..

Teklifin Ayrıntıları

Taşınma tarih aralığı: 14 Ağustos 2017 - 16 Ağustos 2017
Yapılacak iş: Evden Eve Nakliyat

Eşyanın Alınacağı Yer Bilgileri

İl: TEKİRDAĞ
İlçe: HAYRABOLU
Eşyanın durumu: 2+1
Eşya nasıl taşınabilir: Bina Asansörü Kullanılarak
Kat durumu: 1
Paketleme nasıl olacak: Ben Paketleyeceğim

Eşyanın Gideceği Yer Bilgileri

İl: ANTALYA
İlçe: ALANYA
Eşya nasıl taşınabilir: Bina Merdiveni Kullanılarak
Kat durumu: 4

Açıklama

Mutfak eşyaları paketlendi, 3 adet gardrop söküldü, paketlendi.yatak ve parçaları sökülüp paketlendi, tv sehpası sökülüp paketlendi, yemek masaları sökülüp paketlendi. Yatak yorgan türü eşyalar hurçlandı. Çift kişilik yataklar paketlendi.Halılar paketlendi. Yaklaşık olarak 70-80 orta küçük büyük koli yapıldı.Büyük beyaz eşya olarak Tv, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın bulunmakta. 1 adet büyük 1 adet küçük L koltuk bulunmakta, 2 adet te çekyat, 1 adet sandık, 2 adet gümüşlük 1 adet kitaplık vardır. Bunların haricinde yazılmamış olan ufak tefek eşyalar olabilir. Taşınılacak evde ve taşınılan evde asansör var lakin taşıma sırasında yönetimin kapatıp kapatmayacağı hususunda bilgim yok. İki asansör de normal asansör yük asansörü değiller keza. Bunların haricinde 14'ü ile 16 sı arasında müsaitlik mevcuttur. Fiyat teklifi verecek olan firmalar tarih aralığını değerlendirip en uygun fiyatı verebilirler.Paketleme benim gördüğüm kadarıyla hemen hemen yapıldı lakin paketleme hususunda fiyat farkı oluşacak ise lütfen bildiriniz. Ulaşamazsanız mesaj atınız işte olduğumdan cevap veremeyebilirim zaman zaman.

Teklif Verin

Tekliflere cevap verebilmek ve müşterinin iletişim bilgilerini görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayınız..

Online Ekspertiz - Müşteri Evinin Resimleri

Buraya yüklenen resimler sadece üyeler tarafından görülebilir...

Şehir İçi Nakliyat Talepleri

Şehirler Arası Nakliyat Talepleri

Adobe Flash Player yükleyin..