Talep Tarihi: 18-03-2023
İş Özeti: 15 Nisan 2023 - 16 Nisan 2023 tarihleri arasında HATAY'dan İZMİR'e ofis taşımacılığı, nakliyat, taşıma, taşımacılık veya nakliye fiyat talebi istenmektedir..

Teklifin Ayrıntıları

Taşınma tarih aralığı: 15 Nisan 2023 - 16 Nisan 2023
Yapılacak iş: Evden Eve Nakliyat

Eşyanın Alınacağı Yer Bilgileri

İl: HATAY
İlçe: ANTAKYA
Eşyanın durumu: 2+1
Eşya nasıl taşınabilir: Bina Merdiveni Kullanılarak
Kat durumu: 0
Paketleme nasıl olacak: Tamamen Firmaya Ait Olacak

Eşyanın Gideceği Yer Bilgileri

İl: İZMİR
İlçe: ÇEŞME
Eşya nasıl taşınabilir: Bina Merdiveni Kullanılarak
Kat durumu: 2

Açıklama

Hatay’daki ev 3 oda bir salon fakat sadece 2 odadaki eşyalar taşınacak. 3ncü odadan sadece tek kişilik gardrob ve bir kitaplık alınacak. Yani taşıyacağınız ev 2 buçuk oda + 1 salon desek daha doğru. Esas taşınacaklar 1 yatak odasi, 1 çocuk odası ve salondaki eşyalar. Beyaz eşya olarak sadece bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi var. Yatak odasında çift kişilik bazalı yatak, şifonyer, tuvalet aynası, 1 sandalye, tek kişilik koltuk ve gardrop (gardrobun söküm işlemi yapılacak). Çocuk odasında tek kişilik yatak, çocuk gardrobu, çalışma masası, ve 1 bisiklet var, Salonda 2 çekyat, 1 üçlü koltuk, zigon, televizyonluk, 1 TV, 4 halı. Ivır zıvır eşyalar için 8 tane orta büyüklükte koli. Mutfakta 1 masa ve 4 sandalye. Girişte 1 vestiyer. Birkaç aydnlatma. Perdeler var. Balkonda bir masa ve sandalye. Bütün giysi ve ayakkabıları kendimiz bavullara koyacağız. 5 tane bavul olabilir. Elbise ve ayakkabı dışındaki herşeyi nakliye şirketi paketlemeli. özellikle mobilyaları taşımadan önce streçle ve patpatlarla (balonlu naylon) iyice sarmalılar. Sigorta istemiyoruz çünkü malesef sigorta şirketleri bir hasar olduğunda ödemiyor. Eski ev Hatay, Antakya, Defne. (ev depremde hasar görmedi, hasarsız raporu var merak etmeyin) Yeni ev İzmir, Çeşme, Dalyan. Lütfen yapabileceğiniz en iyi fiyatı verin. Zaten çok problem yaşadık depremde, taşıınma sırasında sorun istemiyoruz. Taşınma zamanı 15 Nisan Cumartesi sabah 10. Taşımada kullanılacak araç üstü kapalı bir tır olmalı. Kamyon kesinlikle bakmıyoruz. Lütfen firmanızın hangi şehirde olduğunu ve şirketinizin ismini google-map'te bulabileceğim şekilde yazın. Nakliye için ticaret lisansınız yoksa lütfen teklif vermeyin. işin ehli bir şirket istiyoruz. Bu iş yaklaşık 18 - 20bin TL değerinde bir iş. Eğer iyi teklif verirseniz 20 Nisanda taşınacak bir akrabamızın taşınma işini de size veririz. O bölgede taşınacak çok tanıdığımız var memnun kalırsak bütün işlerde referans oluruz. Whatsapptan yazarsaniz iyi olur *

Teklif Verin

Tekliflere cevap verebilmek ve müşterinin iletişim bilgilerini görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayınız..

Online Ekspertiz - Müşteri Evinin Resimleri

Buraya yüklenen resimler sadece üyeler tarafından görülebilir...

Şehir İçi Nakliyat Talepleri

Şehirler Arası Nakliyat Talepleri

Adobe Flash Player yükleyin..