Talep Tarihi: 04-10-2020
İş Özeti: 14 Ekim 2020 - 15 Ekim 2020 tarihleri arasında İSTANBUL'dan İZMİR'e ofis taşımacılığı, nakliyat, taşıma, taşımacılık veya nakliye fiyat talebi istenmektedir..

Teklifin Ayrıntıları

Taşınma tarih aralığı: 14 Ekim 2020 - 15 Ekim 2020
Yapılacak iş: Evden Eve Nakliyat

Eşyanın Alınacağı Yer Bilgileri

İl: İSTANBUL
İlçe: BEYKOZ
Eşyanın durumu: 3+1
Eşya nasıl taşınabilir: Bina Merdiveni Kullanılarak
Kat durumu: 0
Paketleme nasıl olacak: Her İkisi İçin Teklif İstiyorum

Eşyanın Gideceği Yer Bilgileri

İl: İZMİR
İlçe: GÜZELBAHÇE
Eşya nasıl taşınabilir: Bina Merdiveni Kullanılarak
Kat durumu: 0

Açıklama

İstanbul Anadolu Hisarı giriş kat (ama 10 basamak merdiven var) evden İzmir Güzelbahçe Kahramandere'de iki katlı müstakil eve taşınacak. Eşyalar:
Buzdolabı, derin dondurucu, ankastre fırın ve davlumbaz, çamaşır ve bulaşık makineleri, 2 büyük gardrop, 1 küçük gardop, 1 adet iki kişilik yatak, 1 adet tek kişilik yatak ve çekmeceleri, 3 adet kanepe, 2 adet mobil klima, 1 yemek masası, 2 çalışma masası, 1 adet büyük 3 adet küçük kitaplık, 2 adet keson, 108 ekran TV ve sehpası, fitness bisikleti, 2 adet normal bisiklet, diğer sair eşyalar.

Gardrop ve mobilyaların demontajı (istanbul) ve geri montajı (İzmir) yapılacak, tavan aydınlatmaları sökülüp gidilen eve takılacak, ankastre fırın ve davlumbaz İstanbul'dan sökülecek ama İzmir'de takılmayacak, evin alt katındaki depoya konulacak.

İstanbuldaki ev kamyonun giremeyeceği dar ve dik bir sokakta. Daha önce buraya kamyonetle taşınmıştık. İzmirdeki ev rahat konumda. Sokak, mekan ve eşyaların fotolarını gönderirim.

Sair eşyaların çoğunu biz kutuluyoruz.

Teklif Verin

Tekliflere cevap verebilmek ve müşterinin iletişim bilgilerini görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayınız..

Online Ekspertiz - Müşteri Evinin Resimleri

Buraya yüklenen resimler sadece üyeler tarafından görülebilir...

Şehir İçi Nakliyat Talepleri

Şehirler Arası Nakliyat Talepleri

Adobe Flash Player yükleyin..