
Seçilen firmanın ne kadar önemli olduğunu müşterilerimiz malesefki kötü bir taşınma neticesinde tecrübe ediniyorlar.
Sıradan bir evden eve nakliyat firmasıyla başınıza gelebileceklerden bahsedelim..
H.Abdullah TAŞKIN
Ne çıkarsa bahtıma deseydim vaktim yoktu yoldan buldum deseydim gam yemezdim.Karslı Ahmet Caddesinde çok taşıma firması var,ben rastgele bir firmaya girdim.Hoş karşılandım, konuştuk neler istediğimi anlattım,ne yapacaklarını anlattılar, fotoğraflar siteler.. ayrıldım.Taşıma günü kabus başladı,evden eve nakliyat sırasında başınıza gelebilecek durumlar yazmışınız ya..aynı.Demekki böyle olaylar hep yaşanıyor..Çoluk çocuğunuz var onların travma yaşamasını da istemiyorsunuz..Peki kendi kendilerine biz ne yapıyoruz diye nereye gidiyoruz diye hiç soru sorma zahmetine katlanmazlar mı? Neden kendi ayaklarına ateş ederler ki ?Tüm nakliyatçılar değil elbette ama hem onların sesi çıkmıyor hem de azınlıktalar..
orkun
kimse kusura bakmasın arkadaşım... doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar... şu köklü olan kaliteli taşıma yapan nakliye firmaları hiç kusura bakmasınlar ama bütün hata kendilerinde... ben istanbulda yaşıyorum ve burada o kadar çok nakliyeci varki her türlü 70 milletten nakliyeci mevcut. bu büyük firmalar bir araya gelsin bir dernek kursun... fiyat tabanı uygulasınlar reklam yapsınlar bu kadar zor mu? o sözüm ona çakma nakliyecileri ekarte etsinler... tollarını arasınlar... insanları mağdur etmesinler. vatandaş ne bilsin kimin ne yediğini? insanları bilgilendirmek ve bir standarda yerleştirmek nakliyecilerin işidir. siz değerli site yöneticelrinin uğraş ve çabaları saygıyı sonuna kadar hak etsede nereye kadar? bir birlik olmalı... ama yok!!! neden yok acaba? bu kadar yıldır böyle sancılı bir sektör madem neden bir şeyler yapmıyorlar... madem durumları kötü... ben artniyet ararım başka bir şey demem... amacımız kimseyi rencide etmek değildir... zülçü lisan etiysek affola... saygılarımla...
meral
Darıca'dan Gebze'ye (Kocaeli) bir firma ile 2+1 için 400 liraya anlaştık. İlk başta herşeyi güzelce sardılar ama sıra yatak odama geldiğinde dolapları sarmadılar. Sorduğumda biz aşağıda halledecez abla dediler. Aşağı indim yine sarılmamıştı "bişey olmaz abla hergün yapıyoruz bu işi" dediler. Eşyaları kurdular ve gittiler. İnceledim mobilyamı, sonuç üzerlerinde hiçbir çizik olmayan mobilyamın bir çok yerinde derin çizikler vardı. Sunta görünüyordu. Bu kadar mı hayır? Eşyaları yüklerken konuşmayı bile bilmeyen bir adam geldi ve eşyalarınız çok fazla arabaya sığmıyor ikinci sefer olacak bu yüzden ekstra para istiyoruz demez mi? Fazla dediği çocuk odasında bir çekyat ve bilgisayar masası... arabanız küçük dedim, yok efendim bu arabaya 3+1 bile sığıyormuş... o zaman eksper gönderseydiniz dedim, e olmuyo her zaman onun da parası var dedi. Biz istemiyoruz ama çocukların hakkı var dedi. Hassas noktadan yakaladı. Eşim tamam çocukların hakkını veririm ben dedi adam tamam o zaman dedi ve gitti. Sonra ekip şefiyle hesaplaşırken öğrendik ki ona da size ekstradan verecek bir de sana 100 daha verecek demiş... Bize öyle dememişti. 50 daha verdik. Taşıyanlara da 130... Sonuç 400 liralık taşınma 580 lira oldu. Bir daha nakliye firması mı tövbe... bir mobilyacı bulur söktürür kurdururum dolapları. eşyamı da kendim sararım... Üstelik bu firmanın internet sitesi bile vardı. o yüzden onları tercih etmiştik.
kenan uluç
meral hanım bence sizde hata vardır bir meslektaşımız hata yapmışsa bunu bütün nakliyacılara mal etmiyelim bi insan birisini eleştirirken ilk etapta kendisinin hatalarını bilmesi gerekir, ben bi nakliyacı olarak sizde de hata buluyorum nedenine gelirken arkadaşımız sizi en uygun fiyata taşımış ve sizde iyice araştırmadan arkadaşımıza taşımanızı vermişsiniz nakliyat fiyatı yaklaşık olarak 3 yıldır aynı fiyattadır neden her şeye zam geliyoda insan emeğine yerinde sayıyor bende bi nakliyacı olarak çoğu zaman müşterilere bi evin taşınması için ne kadar gider gidiyo telefonda ve yüz yüze söyliyorum, ne yazık ki müşteri bildiğini yapıyor kısacası bunu söylemek istiyorum nakliyacı da haklıdır sizde haklısınızdır sadece burda doğruyu söyliyen nakliyacı arkadaşlar haksızlar...
Ertuğrul
Bakın Kenan Uluç olaya nerden yaklaşıyor: arkadaşımız sizi en uygun fiyata taşımış..sizde..nakliyat fiyatları 3 yıldır aynı fiyattadır neden herşeye zam geliyor insan emeği yerinde sayıyor..
Arkadaş, Meral Hanım nereden bilsin taşıma fiyatlarını? Sen fiyat vereceksin O' gerekirse pazarlık yapacak. Müşteri bildiğini yapmaz. Sen 1200 istedin de Meral Hanım 400 liramı verdi, sende eh ne yapalım peki senin o güzel hatırın için mi dedin?
Bir patpat naylonla işi kurtaracağına, yeterli malzemeyle işi yapsanda hakettiğin parayı istesende evden eve taşımacıları rezil etmesen sende rezil olmasan olmazmı?
3 yıldır aynı duran, taşıma fiyatı değil, nakliyatçı beyni!! Evet, nakliyatçı beyni!!
Hiç bir gelişme yok, yenilik yok,standart yok,kokmuş battaniyeyle, patpat naylonla kartonla karanlık bir tünelde herkes gidebildiği kadar gidiyor.
ORKUN Bey, köklü, kaliteli taşıma yapan firmalar niye bunları toparlayıp birlik kursun. Bunlar ne güzel işte, hem sektörün içine ediyor,hem vatandaşı canından bezdiriyor, hem evden eve taşımacılardan soğutuyor, hemde herkes başının çaresine baksın istiyorlar, ve oluyor.
Artık bundan sonra, vatandaş ya kendi imkanlarıyla taşınacak yada köklü firmalarla veya onlar gibi taşıma yapan iyi firmalara iyi para verip adam gibi taşınacak.
Oysa her evden eve taşıma firması, köklü firmalar kaliteli firmalar gibi baksalar işe, neler kazanacaklarını tahmin bile edemezler ama anlayış başka olunca..daha çook Meral Hanımların canını yakacaklar.
EVDEN EVE TAŞIMACILAR BÜTÜN MERAL HANIMLAR'DAN ÖZÜR DİLİYOR !
Ali Rıza Öreroğlu
20 Temmuz tarihinde evimi taşımak amacıyla bir internet sitesinde arayıp yüksek oy aldığı nedeniyle arayıp konuştuğum bir nakliye firması ile ilgili sorunumu aktarıyorum: Telefonda İbrahim bey diye biriyle görüşüp 2+1 evimi bir Duvar Piyanosu ile taşımak istediğim beyan ettim. Telefondaki İbrahim bey yarım saat konuşması sırasında belirttiği konular arasında sundukları hizmetin Avrupa standartlarında evden eve taşımacılık olduğunu, özellikle Piyano taşımacılığı yaptıklarını ve bu işi bildiklerini ( Piyanonun kuyruklu mu duvar piyanosu olduğınu sordu), eşyalarımın normalde 50 bin TL ancak Piyano dahil olduğı için 100 bin TL sigortalanacağını ve herhangi bir hasar durumunda sigorta kapsamında olacağını, eve gelen ekip arasında marangoz, elektrikci ve tesisatcı bulunduğunu ve bizim hiç bir şeye ellemeden onlar her şeyi taşıyıp yerine monte edeceklerini söyledi. Bu firmanın web sitesinde ayrıca Piyano taşımacılığı ile ilgili bir sayfa, eşya sigortası hakkında bir sayfa mevcut.
Belilirtmiş olduğum tarihte firma elemanları diye gelen 6 eğitimsiz, marangozluk veya elektrikcilikten zerre haberi olmayan alet edevatı olmayan hammal eşyalarımızı taşıdılar. Bu ekip ayrıca Piyano için ayrı ücret talep edip sonunda aynı ücretle taşıdılar. Eve geldiğimde hiç avize, saat, ayna gibi duvara monte edilmesii gereken büyük eşyamı monte etmemekle beraber yeni almış olduğum mikrodalga fırını ellerinden düşürüp kırdıklarını, ve diğer bir kaç eşyaya zarar geldiğini gördüm. Firma yetkililerinden İbrahim beyi aradığımda telefona çıkmamakla birlikte bir kere konuşabildim. O piyanoyu org zannettiğini, elemanların matkap taşımadıklarını söyledi. Mikrodalgadaki hasarı gördüğümda firmayı aradım ve Ahmet bey diye biri ile muhattap oldum. Bu beyefendi bana telefonda terbiyesizce bağırıp hasarımı ödemeyeceklerini, sigortada yapmadıklarını, 'sadece araba yanarsa' sigorta kapsamında olduğu gibi saçma ifadeler kullanıp çok kötü bir tavırla ne yaparsan yap cevabını verdi. Ben eşyalarıma çok değer verdiğim için en iyi firmayı seçtiğimi düşünüp böyle bir hizmet ile karşı karşıya kaldım. Böyle yalan söyleyip insanlara zarar veren bir firmanın bu kadar kolay çalışamaması gerektiğini düşünüyorum.
taner erden
arkadaşlar hepiniz suçlusunuz.hata hep sizde olurya bir elemanın ayagı kaydı düşüp başına bişey gelse umrunuzda olurmu işiniz gücünüz eşya eşya eşya nediş ya bi odun parçası ama insana bişey oldumu kimsenin umrunda olurmu .hepiniz boş konusuyorsunuz.kolay gelsin
Serhat Uluç
Meral Hanım Siz ve Sizin gibiler Hakediyorsunuz !
veyis uluç
slm arkadaşlar burda her zamanki gibi potansiyel suçlu NAKLİYECİler bunu hepimiz biliyoruz
Burda bazı arkadaşlar oturdukları yerden nakliyat hakkında ileri geri konuşuyolar suçlu hükmünü bi parça tahtası çizilmiş die bir emekçiye şakk die yapıştıran embesiller kendilerini konuşmaktan alıkoymayan nakliyatın nesini bilmeyen bazı doğan görünümlü şahin misali sonradan nakliyatçı olan çakma nakliyat yöneticilerine meral hanım insan bi işi yaparken bi kaç kişi bulur en güzelini yaptırır 3 kuruş para verirsin burdada ciyak ciyak manşet atarsın